PDF Print

Driehoekmarkt op 16 november

Na alle festiviteiten die er dit jaar al zijn geweest in onze 100-jarige kathedraal, met het prachtige Gala van het Geloof vers in het geheugen, staat nu nog een feestelijke Driehoekmarkt op het programma. Deze wordt gehouden op zondag 16 november a.s., na de mis, dus vanaf een uur of 11.20. Zoals u wellicht al gelezen of gehoord hebt, zal de markt dit jaar een wat afgeslankte vorm hebben, 'Driehoekmarkt light'. Concreet betekent dit dat er geen verkoop van groenten en van tweedehands gebruiksvoorwerpen zal zijn. Belangrijker is natuurlijk wat er wél zal zijn; er zal veel lekkers te eten zijn, en nog meer lekkers om te kopen voor thuis; er zijn zelfgemaakte spulletjes in Sinterklaas, advents- en kerstsfeer; er zijn boeken, CD's en DVD's; knutselactiviteiten voor jong en oud en natuurlijk sluiten we af met de grote verloting. Wij hopen op een goede opkomst en een gezellige sfeer, resulterend in een goede opbrengst!

Die opbrengst zal ook dit jaar verdeeld worden tussen een intern en een extern doel. Het interne doel is een tegemoetkoming in de kosten van de diverse jubileumactiviteiten, het externe doel is net als vorig jaar Stichting Jarige Job; zoals u misschien nog weet verzorgt deze stichting dozen met alle benodigdheden voor een kinderverjaardag voor kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving.

Als u (zelfgemaakte) producten, boeken, CD's, DVD's, plantjes etc voor de Driehoekmarkt heeft, kunt u deze op zaterdag 15 november tussen 12.00 en 15.00 uur brengen in de pastorie - het centrum is op dat moment nog niet beschikbaar.

We zien uit naar uw medewerking en naar uw aanwezigheid op de 16e!

De Driehoekmarktcommissie,

Cathelijne Kale-Bosselaar

Elly Jonkers

*