PDF Print

Kerstmis 2014 in de Gertrudiskathedraal

Komt allen tesamen! En beleef het kerstfeest in een met kaarsjes sfeervol verlichte kerk, met mooie muziek en bekende kerstliederen. Hoor het hartverwarmende kerstverhaal en zie hoe de kerststal het wonder dichterbij brengt. Doe mee aan onze liturgie of laat het allemaal over je heenkomen. En laat je verrassen door het kerstkind, dat altijd anders is dan je denkt. Vier Kerstmis 2014 mee in de oud-katholieke kerk van Utrecht. 

 

U bent hartelijk welkom in de diensten:

 

 

 

Kerstavond 24 december 18.00 uur Kinderkerstnacht – dienst voor jong en oud. We zingen liederen, leggen het kindje in de kribbe, en vertellen het kerstverhaal. Na de viering drinken we warme chocomel.

Kerstavond 24 december 22.00 uur Kerstnachtmis. Vanaf 21.40 uur zingen van bekende kerstliederen. Met medewerking van het oud-katholieke kathedrale koor van Utrecht. Collecte voor diaconaal werk in de stad. Voorganger is Mgr. Joris Vercammen.

Kerstochtend 25 december 10.00 uur Hoogmis van Kerstdag. Met medewerking van het oud-katholieke kathedrale koor van Utrecht. Voorganger is Mgr. Joris Vercammen. Er is kinderkerk en kinderopvang. Aansluitend koffie in de Driehoek.

 

Allen zijn welkom in de diensten. Tot de heilige communie uitgenodigd zijn allen die gedoopt zijn, in de eigen kerkgemeenschap aan avondmaal/eucharistie deelnemen en met ons de tegenwoordigheid van de Heer willen vieren.

Zalig Kerstfeest! Beleef het mee in de sfeervolle Ste Gertrudiskathedraal.

*