PDF Print

Driehoekmarkt 2015

Op 8 november zal na de mis de jaarlijkse Driehoekmarkt worden gehouden. Tijdens de markt is er natuurlijk van alles te eten, drinken, kopen, spelen, knutselen en te verloten. En het mooie is dat het een win-win situatie is: als parochianen hebben we een gezellige tijd samen (voor sommige gelukkigen ook nog bekroond met een prijs), en de opbrengst van de markt gaat naar goede doelen. Dit jaar zijn dat de restauratie van het houten kruis op het sacramentsaltaar en de Ukugqama Kwemini Community Upliftment Association; dit is een organisatie in Zuid-Afrika die door het organiseren van allerlei projecten en programma's kansen voor ontwikkeling biedt aan kwetsbare groepen in de samenleving, zoals gedetineerden, werklozen en jongeren. De zus van parochiane Thelma Pinto is betrokken bij deze organisatie.

Het slagen van de Driehoekmarkt staat of valt met de bijdrage van parochianen. Die bijdrage kan allerlei vormen aannemen: handwerken of bakken, spullen aanleveren voor de verkoop, (veel) loten kopen, een kraampje bemensen en vooral: aanwezig zijn en genieten op de dag zelf.

Wij horen graag van u als u ergens bij wilt helpen.

Voor de verkoop zijn wij op zoek naar:

- zelfgemaakte producten, zowel eetbaar als niet eetbaar

- tweedehands boeken, CD's, DVD's (geen videobanden).

- tweedehands gebruiksartikelen die in goede staat zijn.

- (zelfgekweekte) planten

U kunt uw spullen brengen op zaterdag 7 november tussen 12 en 15 uur in de pastorie, of op een ander moment in overleg met Elly.

Net als vorig jaar zal er geen groente worden verkocht.

Geen Driehoekmarkt zonder grote verloting, ook dit jaar zullen er weer mooie prijzen zijn. De verkoop van loten begint op zondag 4 oktober.

De driehoekmarktcommissie,

Cathelijne Kale- Bosselaar

Elly Jonkers (06-10474819 / es_jonkers@hotmail.com)

*