PDF Print

Internationaal Liedfestival Zeist 2017 Religieuze muziek tijdens het ILFZ

Internationaal Liedfestival Zeist 2017
Religieuze muziek tijdens het ILFZ
Bekijk de online versie
Broederkerk | ILFZ 2017
 

Internationaal Lied Festival Zeist


Geacht kerkbestuur,

Op dinsdag 16 mei aanstaande gaat de tweede editie van het Internationaal Lied Festival Zeist van start. Tijdens het festival kunt u genieten van een verscheidenheid aan recitals in een gevarieerd en boeiend programma. Twee van de in totaal elf recitals verdienen uw bijzondere aandacht. Tijdens deze recitals staan religieuze werken van onder andere Schubert en Mozart op het programma.

Wij nodigen de leden van uw kerkgemeenschap van harte uit het festival te komen bezoeken. Om hen kennis te laten nemen van het festival verzoeken wij u deze nieuwsbrief en/of de flyers door te sturen aan uw leden. Het plaatsen van een kort bericht in uw weeknieuws zou ook zeer op prijs worden gesteld. Een tekstbestand kunt u eenvoudig downloaden door hier te klikken.

Met vriendelijke groet,

het Internationaal Lied Festival Zeist
 
Download de flyer van het koorconcert.
Het recital Sterne aus des Himmels Pforten is bijzonder door het programma met zelden uitgevoerde werken. Teksten van de protestantse dichters Gellert en Novalis inspireerden Haydn, Beethoven en Schubert tot sobere composities met een enorme impact. De sfeervolle kerkzaal laat de religieuze liederen goed tot hun recht komen. Poëzie, muziek en ruimte worden één deze avond.
De flyer met uitgebreide informatie over dit recital download u hier.
 
Download de flyer van het koorconcert.
Op zondagmiddag pakken we groots uit met vier werken voor koor, orkest en sopraan. Het Kathedrale Koor Utrecht, bestaande uit kinderen, jongeren en mannen, is uniek. Voor dit concert werkt het samen met het Cugnon Consort dat normaliter in wisselende bezetting een gevarieerd repertoire brengt.
 
De flyer met het programma over het koorconcert download u hier.
 
Download het programma-overzicht.
Nieuwsgierig geworden naar het hele programma van het Internationaal Lied Festival Zeist? In mei kunt u genieten van elf recitals, luisteren naar een drietal lezingen, de mastercourse bijwonen of deelnemen aan een van de zeven workshops.
U treft het volledige programma-overzicht hier.
 

Bestel uw kaarten voor het ILFZ 2017

Bestel nu uw kaarten voor het Internationaal Lied Festival Zeist 2017


U ontvangt een bevestigingsmail van uw bestelling met als bijlage de door u gewenste toegangskaarten. Bestelt u een passe-partout? Dan ontvangt u de cd van Robert Holl cadeau.
Bestel hier uw kaarten

*