PDF Print

Viering Vierde Advent met de BKU

Op 23 december om 10.00 uur zingt de BKU de mis. Het mooie lied ‘Wij wachten op de koning’ opent de viering, verder klinkt o.a. ‘Hark, the glad sound’ van David Thorne (1950) en het bekende kerstlied uit Baskenland, ‘De engel Gabriël komt aangesneld'. Naast het favoriete Adventslied dat Willem Barnard naar Engels voorbeeld van 'O Come O Come Emmanuel' bewerkte bij de O- antifonen klinkt ook de mooie bewerking van de O- Antifoon van Sir John Stainer (1840-1901): ‘O King and Desire of all nations’. Met Sebastiaan 't Hart, dirigent, Jeroen Pijpers, organist, Willem Bams, zang. 

De Kerstvieringen

Vieringen in twaalf kerken in de binnenstad staan weer in een handige flyer vermeld, een sfeervolle kerstfolder om ook aan anderen uit te delen. Bij ons is de Nachtmis om 22.00 uur, vanaf 21.30 uur zingen wij kerstliederen met het koor o.l.v. Eveline Jansen. De pontificale Hoogmis van Kerstdag om 10.00 uur. Voorganger en predikant is de aartsbisschop van Utrecht, Mgr. Joris Vercammen.

 

Kinderkerstnacht

Graag nodigen we op Kerstavond alle kinderen en kleinkinderen uit de parochie en de buurt uit voor de Kinderkerstnacht! We beginnen om 18.00 uur met deze korte en vrolijke viering met bekende kerstliederen, een vertelling waaraan we allemaal mee kunnen doen, en de zegening van de Kerststal, waarna we het kindje Jezus in de kribbe zullen leggen. Jong en oud zijn van harte welkom!. 

*