Aanmeldprocedure voor de vieringen in de Gertrudiskathedraal

Wij zijn blij dat we weer samen kunnen komen voor de vieringen in onze kathedraal. Helaas zorgt de 1,5-meterrichtlijn voor een flinke beperking van het aantal beschikbare zitplaatsen. Daarom blijft het de komende periode nodig om u aan te melden voor de vieringen. Ook als u niet lid bent van onze parochie, kunt u zich aanmelden voor de vieringen.
 
U kunt zich steeds per week opgeven voor een viering. Dit kan tot de donderdag voor de viering 20.00 uur. Dit doet u door een mail te sturen naar vieringenokpu@gmail.com. Vermeld in uw mail uw volledige naam. Als er meerdere mensen uit een huishouden komen, moeten alle namen vermeld worden. Mensen die niet beschikken over email, kunnen Pastoor Paul Brommet of secretaris Rianne van de Beek bellen. De telefoonnummers vindt u in Samen Kerk zijn en elders op de website. Als u zich opgegeven heeft, ontvangt u uiterlijk zaterdagochtend bericht of u bij de viering aanwezig kunt zijn. 
 
Bij de ingang van de kerk staan deurwachten die uw aanmelding controleren. Komt uw naam niet voor op die lijst dan kunt u de dienst helaas niet bijwonen. Voorkom dus teleurstellingen en meld u aan.

 
Gebruiksplan en Protocol 
Wij vragen iedereen die de diensten wil bezoeken om het gebruiksplan en protocol door te nemen. Deze vindt u hier.
  
Het kerkbestuur is zich  bewust van de beperkingen, we hopen echter dat alles harmonieus zal verlopen en we rekenen dan ook op uw  begrip. 

 
Met vriendelijke groeten, namens het kerkbestuur,
 

Rianne v.d. Beek

Paul Brommet 

 

*